Umai, l’únic i gran japonès de Girona

Es l’únic perquè a part del que hi ha a pericot (que es autèntic però potser s’allunya del centre i no es un lloc de pas o que vingui de gust), dels 6 o 7 que es fan dir japonesos de girona, o són més catalans que els Catarres, o són xinos, o t’entifunyen.

I quin gran japonès,  millor taula a l’esquerra de la barra, tot un espectacle poder observar la finura i destresa del xef preparant sushi.

image

Cal reservar almenys amb un dia d’antelació, però val molt la pena. L’experiència del show cooking, el poder beure amb copes riedel que sempre es un detall, i que cada cop valoro més, l’explosió de sabors ben combinats dels makis…tot molt elaborat.

Avui el guanyador el de carbassa marinada, salmó i fet en tempura.

image

image

Bueno, arribats a aquest punt estàvem tips com dp de l’aperitiu d’una boda…i venia la traca final.

Un magnífic tataki de tonyina amb crosta de sèpia i un coll de porc amb bolets i cruixent de ruedas, foodporn!!!!

image

image

L’únic que no està al nivell de tota aquesta meravella es el servei. No hem patit, però pq el Chef estava pendent de nosaltres i de tota aquesta colla d’inútils que se suposa que l’ajuden.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: