Experiencia ca l’Enric (La Vall de Bianya)

Nomes d’arribar al local de ca l’Enric ja augures que sera una vetllada especial. A l’entrada ens rep el xef personalment, ens saluda com si fossim vells amics i em desperta tal familiaritat que em surt de dins incontroladament un espontani “hola, que tal? Soc la Marta!”. Intento arreglar-ho amb “i aquest es l’Albert, tenim taula reservada”.
Ens porta de seguida cap a la taula de la cuina que l’Albert va demanar a l’avi mig sord que encara insisteix en agafar el telefon i fer reserves. Un raconet des d’on pots observar el show i ritme delirant de la cuina. I comença l’espectacle.
llamencs.files.wordpress.com/2015/03/img_4411.jpg”>IMG_4411
D’aperitius: un conyac de consome, la branca de roure, galeta de mas farro, coca d’embotits escuma d’aigua de fesol amb tofona, cistellcde bolets i fulles, i iogurt de pollastre rostit amb nugget.

IMG_4383

IMG_4385

IMG_4388

IMG_4387

IMG_4386

IMG_4384
Acompanyats d’un Rioja Viña Tondonia de 1999 blanc, espectacular.

Seguim amb el sotabosc, d’steak tartar fet amb una vedella madurada per ells en unes cameres frigorifiques especials. Acompanyat del Dido 2013 (Montsant). Peer plorar.

IMG_4393
Despres ostra i pernil de senglar amb el primer vi negre, ideal per fer el canvi, un Spatburgunder Furst de 2012.

IMG_4394

IMG_4395
Roial de tofona:

IMG_4396
Seguim amb el champagne shower, el meu de llamantol i el de l’albert de becada, plats que deuen el seu nom a la seva presentacio en ampolla de dom perignon partida per la meitat, i a l’acompanyament d’un coctel templat fet amb xampany don perignon.

IMG_4397

IMG_4398
El seguent plat es un dels meus prefes: l’ou, que contenia traces de tofona. Servit amb unn Emporda Rock and Ros 2012.

IMG_4399

IMG_4400
Despres la carbonera, amb espagueti d’esparrec i a dins una salsa carbonara.
I de v un Ribera del Duero, Pago de Capellanes 2012.

IMG_4401
Seguidament uns pesols amb bacalla, amb el Rock and Ros 2013 (Emporda).

IMG_4403
Despres el Roger, que no se pq no tinc foto, i finalment, la llebre, acompanyada d’un Emporda sinols garnatxa.

IMG_4404

IMG_4407

<a href="https://
I de postres: neu i sotabosc, igual que hem començat:

IMG_4408

IMG_4409
Demanem copa de vi dolç i ens la posen de cortesia, ja q no entra al maridatge. Tot un detall, i parlant de detalls, els petit fours ens ofereixen de fer-ho al lounge de l’entrada o a la tvora del foc a la terrassa de fora, ens animem tant que decidim rematar la jornada gastronomica degustabt aquest volca en erupcio amb un gintonic. Amb molt de carinyo i amb la companyia d’uns bons amics amb qui hem coincidit!

IMG_4410
Gran experiencia pels sentits, repetirem!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: